5minutové recepty


Masiko v hořčici

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

masiko (jedno jaké, plátky, kousky.. ),
troška oleje,
půl kelímku kremžské hořčice,
2 velké cibule,
1 palička česneku,
sůl,
pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY

Kdo bude mít plátky, tak naklepat, jelikož já měla kousky, tak jsem s nima nic nedělala. Do misky se dá maso, posolí se, opepří, zalije se hořčicí smíchanou s malinkým množstvím oleje a poklade se velkou vrstvou nakrájené cibule a česneku. Takhle naložené masíčko se nechá přes noc naložené. Druhý den se zprudka opeče, poté se podlije a dá se do trouby péct, prvně zakryté a potom se to nechá opéct.

Až je maso měkké, tak se může baštit, neuvěřitelné, co dokáže jenom hořčice...



„Pes, kterého uzdravíš, tě nikdy nekousne. To je hlavní rozdíl mezi zvířetem a člověkem.“ Mark Twain